Velkommen til TV MONTERING

Velkommen til TV montering-2

Velkommen til TV MONTERING. Vi er et firma med mange års erfaring indenfor opsætning, montering og installering af alle slags TV’er. Vi adskiller os fra andre firmaer på markedet, da vi altid kan give en fast pris på alle opgaver uanset vores tidsforbrug. Prisen vil du få fortalt på forhånd i vores innovative bookingsystem, da vi syntes det er virkelig irriterende med skjulte gebyrer, som ellers er kendte blandt håndværkere.

Vores online bookingkalender adskiller sig også fra vores konkurrenter, da du nu kan bestille en TV-montering med kun tre step. Der er ikke længere nogle uforpligtende tilbud, hvor vi bestemmer tid og dato. Det er nu op til dig. Du bestemmer selv dato og tidspunkt i vores bookingkalender, således du ikke længere skal vente hele dagen på en håndværker. Spørgsmålet er ikke længere hvornår vi har tid, men hvornår du har.  

Hos os får du altid den bedste service udført af trænede profesionelle. Alle vores medarbejdere gennemgår en mindre uddannelse i, hvordan man skal montere og opsætte et TV. Derudover får vores medarbejdere løbende træning indenfor de nyeste teknologier vedrørende TV’er og vægbeslag. Som en ekstra bonus, så arbejder vi også i weekenden og på helligdage, da vi ved hvor svært det kan være at få plads til alt i sin kalender. 

Skriv et svar