Eksperter indenfor TV-montering

Alle kunder har ret til at få opgraderet eller tilpasset deres hjem. Ingen kunde bør være begrænset af manglende færdigheder, værktøjer, tid eller andre besværligheder. Derfor blev TV MONTERING etableret, for at give dig muligheden for at få tilpasset dit hjem. Det gør vi ved at installere dit TV, så du ikke skal bekymre dig længere.

Bestil tid

Nej tak til lange ventetider, skulte gebyrer og for dyre håndværkere

Vi adskiller os fra traditionelle håndværkere, da vi gerne vil yde en service som, har forbrugeren i fokus. Det betyder at du ikke længere skal bekymre dig om skjulte gebyrer, store usete håndværkerregninger og latterlige ventetider. Derfor har vi udviklet et tre trins system, hvor du kan vælge dine tilvalg på de forskellige opgaver. Herefter vil der blive genereret en fast pris uden skjulte gebyrer, så du på forhånd kender prisen. Derudover vil vi gerne ændre håndværkernes lange ventetider, ved at lade dig bestemme dato og tidspunkt for den valgte opgave. Det handler ikke længere om hvornår vi har tid, men hvornår du har.

Nej tak til sort arbejde

I vores arbejde støder vi ofte ind på det som hedder ”sort arbejde”. Det er normalt at få en man kender til at fikse ting i hjemmet, såsom at montere et TV på væggen. Problemet er blot at der ikke er nogen forsikring. Skulle der opstå skader, så skal du selv erstatte dem. Dette prøver vi at gøre noget ved. Hvis du skulle stå i en situation, hvor dit ophængte TV falder ned, erstatter vi både væggen, vægbeslaget og TV’et som faldt ned. Dette er ikke garanteret, når man får det lavet af en man kender. Derfor kan du som kunde hos os være sikker på at du, dit hjem og dine penge er i gode hænder.

Læs mere om TV montering

Ja tak til trivsel

Vi går meget op i at vores medarbejdere skal have det godt, da det ikke er sjovt at arbejde under dårlige vilkår. Derfor er medarbejderne i centrummet af denne virksomhed, og vi prøver at skabe de bedste rammer for vores ansatte. Vi vil ikke have at nogle føler sig ekskluderet, og derfor tilbyder vi bl.a. kursus i, hvordan vores opgaver skal udføres. Hos TV MONTERING tror vi på at alle kan være med til at udføre disse opgaver over hele Danmark. Vores drøm er at skabe et koncept, hvor der er plads til alle – både på fuld tid og som sidebeskæftigelse.

Læs mere om vores TV vægbeslag